Nieuwe collega Haarlem, Sietse Witterholt

10 februari 2020

Beste collega,

Begin november ben ik begonnen bij Pieters Bouwtechniek in Haarlem als constructeur. Getogen in Groningen, Curacao (twee jaar), Delft en Den Haag en hedendaags wonende te Wassenaar. In de Delft heb ik de master Building Engineering afgerond. Deze richting paste het best bij mij: een goede constructieve basis met aandacht voor overige disciplines om samen tot een optimaal gebouw/ontwerp te komen. Daarnaast ben ik betrokken geweest bij meerdere commissies, waarvan de betonkanorace mijn persoonlijke favoriet was!

Werkervaring heb ik opgedaan bij de engineering afdeling van ASK Romein en als constructeur bij RHDHV, beide zo’n twee jaar. Wat mij aanspreekt bij Pieters is dat het een ingenieursbureau is dat midden in de bouwwereld staat, in die zin dat het elk type project aankan en aangaat, van groot tot klein. En daarnaast is iedereen constructief goed onderlegd, wat het prettig maakt van elkaar te leren.
In mijn vrije tijd ben ik graag buiten: wandelen, fietsen, voetballen, tennissen, skaten, schaatsen of gewoon fitnessen, echt vanalles wat. Als afsluiter wil ik jullie nog bedanken, voor de UHSB brug in het centrum van Leiden, waar ik regelmatig met plezier en veilig gevoel gebruik van maak!

Sietse WitterholtTerug naar het nieuwsoverzicht