Pieters Business Case

Op dinsdag 20 november 2018 organiseert Pieters Bouwtechniek een business case voor master studenten Civiele techniek. Pieters is een toonaangevend onafhankelijk ingenieursbureau in constructieadvies. Toonaangevend vanwege onze deskundigheid en onderscheidend door onze proactieve aanpak en werkwijze. 

Constructief ontwerp 
De constructief adviseurs van Pieters nemen jullie in 1 dag mee in het opstellen van een constructief ontwerp voor een bijzonder gebouw, na een prijsvraag van de klant. Hoe kom je in 1 dag tot een goed constructief concept, waar kun je de architect en opdrachtgever het best mee overtuigen? We dagen jullie daarbij uit om te denken als een échte tenderstrateeg en laten je zien hoe wij dat aanpakken.

Kennis maken met het vak en met Pieters
Via de business case kun je kennis maken met Pieters en in 1 dag veel leren over het constructief ontwerpproces. Voor Pieters is het doel om potentieel nieuwe medewerkers te leren kennen.

Het gaat een leerzame dag worden, waar natuurlijk voor de prijswinnaars een interessante prijs valt te winnen. We hebben plek voor ca. 10 personen en zullen bij voldoende inschrijvingen op basis van motivatie en CV een selectie houden. De business case wordt in Delft gehouden. 

Geïnteresseerd?
Meld je nu aan via onderstaand formulier!