Pieters is het ingenieursbureau in constructieadvies

organisatie2.jpg

Pieters’ profiel - wie wij zijn, op een rij:

In het kort
Pieters Bouwtechniek is een toonaangevend onafhankelijk ingenieursbureau in constructieadvies. Zorgen voor de juiste samenstelling van de draagconstructie van een bouwproduct, dat is sinds 1974 ons vak. Van constructieontwerp en advies tot de oplevering van het gebouw aan toe. Met vestigingen in Haarlem, Utrecht, Delft, Amsterdam en Zwolle. Door liefde voor ons vak gegroeid.

Wat we bieden en aan wie
Wij bieden constructieadviezen voor uiteenlopende ambitieuze en bijzondere projecten. Ook de doorbraak van uw woning behoort tot onze diensten. Verdieping van expertise en plezier in het werk zijn onze drijfveren. Dat maakt ons niet alleen allround, maar ook een betrokken en betrouwbare partner. Voor de architect en de aannemer. Voor de overheid, het bedrijfsleven, de woningbouwvereniging. Voor de projectontwikkelaar, de particulier, kortom: voor u.

Breedte en bereik
Met vijf vestigingen en ruim 150 projecttekenaars, constructeurs, projectleiders, ontwerpers en bouwkundigen door het land verspreid, bedienen wij onze opdrachtgevers en voorzien wij hen van advies. Wij behoren daarmee tot een van de grotere onafhankelijke bureaus op het gebied van bouwconstructies. Tegelijkertijd zijn we regionaal gevestigd. Dat is een troef, want zo lopen we gemakkelijk bij u binnen voor advies en houden we toezicht op de bouwplaats. Deze persoonlijke en laagdrempelige benadering komt de samenwerking en daarmee het project ten goede.

Hart voor de zaak
Pieters’ mensen: bevlogen en harde werkers met volle aandacht voor de klant, met volle aandacht voor het vak. Wij maken graag de vertaalslag van techniek naar de dagelijkse praktijk. Zo zijn we in ’74 begonnen, zo zijn we natuurlijkerwijs gegroeid en zo werken we nog steeds. Wat dat oplevert? Duurzame relaties met tevreden opdrachtgevers en kwalitatief hoogstaande constructies. 

 
 
 

Directie

Pieters Bouwtechniek is opgericht in 1974 te Haarlem en heeft daarnaast vestigingen in Utrecht (1988), Delft (1993), Amsterdam (1995) en Zwolle (2007).  

Deze vijf vestigingen hebben een structureel samenwerkingsverband met onderstaande bureaus, welke tevens onderdeel uitmaken van Bouwtechniek Holding:

De gezamenlijke kennis en ervaring staan voor elk project ten dienste van de opdrachtgever.

Bouwtechniek Holding

Directie Adviseurs

Vakgroep Constructies

Vakgroep Bouwkunde

Vakgroep Infra

Pieters Bouwtechniek Amsterdam

 

Pieters Bouwtechniek Haarlem

Pieters BouwkundeAmsterdam 

Pieters Bouwtechniek Delft

Pieters Bouwtechniek Utrecht

   

Pieters Bouwtechniek Zwolle