Hubert Kuijpers in het nieuws

6 juli 2018

Hubert Kuijpers, vestigingsleider Pieters Amsterdam, is door een vakjury verkozen tot Constructeur van het Jaar 2018. Hierdoor wordt Hubert regelmatig gevraagd voor interviews. Hubert vindt het leuk om hier aan mee te werken, zo ook aan dagblad De Limburger. Hubert vertelt in het interview over Patch 22 en het recent opgeleverde Hotel Jakarta. Allebei mooie projecten gemaakt met hout. Hubert praat over zijn passie voor hout en zijn keuze voor duurzame materialen. 

De toenemende maatschappelijke aandacht voor duurzaam bouwen zien we bij Pieters als een positieve en noodzakelijke ontwikkeling. Duurzaam construeren speelt met recht een steeds grotere rol binnen ons vakgebied en vormt naast haalbaarheid en maakbaarheid een steeds belangrijker criterium voor het beoordelen van een constructief ontwerp.

Duurzaamheid is daarnaast een onmisbaar onderdeel binnen onze visie. We construeren bij Pieters namelijk vanuit de overtuiging dat we de gebouwde omgeving kunnen vormgeven en verbeteren door functionaliteit, esthetiek, veiligheid én duurzaamheid met elkaar te verenigen in optimale constructieve ontwerpen. Zodat gebouwen een toegevoegde waarde voor de samenleving vormen, nu en in de toekomst.

 

Hubert Kuijpers


Terug naar het nieuwsoverzicht