Pieters Academy

Je bent net afgestudeerd, bent ambitieus en wil de gebouwde wereld om je heen vormgeven en optimaliseren. Dit doe je het liefst door bij te dragen aan uiteenlopende bijzondere en complexe bouwprojecten in binnen- en buitenland. In een open werksfeer met bevlogen en enthousiaste collega’s. Met uitstekende mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling binnen het vakgebied van bouwconstructies. Dan wil je starten bij Pieters! 

Aan de slag bij een ingenieursbureau dat tot de top van het vakgebied behoort?
Met meerdere vestigingen en meer dan 150 constructief ontwerpers, constructeurs, modelleurs en projectleiders, behoort Pieters tot een van de grootste onafhankelijke bureaus in constructieadvies in Nederland. Al meer dan 40 jaar werken we samen met gerenommeerde en vooruitstrevende partijen uit binnen- en buitenland. Voor  opdrachtgevers die voor het verwezenlijken van een ambitieuze visie méér van constructeurs verwachten dan een standaardoplossing. 

Teamuitje-Haarlem2.jpg

Werken bij Pieters
Werken bij Pieters betekent plezier in je werk hebben en aangemoedigd worden om door te groeien. Als je net bent afgestudeerd en je komt bij ons werken, maken we samen met jou een werkplan. Dit houdt in dat jij kunt aangeven waar je interesses liggen en welke expertise je wilt leren of de kennis er van wilt uitbouwen.

We hebben binnen Pieters meerdere buddies op verschillende expertise gebieden. Je wordt hieraan gekoppeld, zodat je het van de beste kunt leren. Dit is vestiging overstijgend, dus het leuke is dat je ook op de verschillende vestigingen van Pieters komt. Elke vestiging heeft zijn eigen cultuur en hierdoor doe je dus veel ervaring op.

Kortom, we bieden je alle mogelijkheden, kom jij met ons je werkplan maken?

Reageer dan snel onderaan deze pagina.

Jaarlijkse-Pieters-Kerstbijeenkomst.png

Museum-Voorlinden-Exteriour-Day-please-add-photocredit-Pietro-Savorelli.jpg
In een open werksfeer met uitstekende mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling 
Wat Pieters uniek maakt is dat we de expertise van een groot bureau hebben, maar qua sfeer en werkwijze meer op een klein bureau lijken. We hechten namelijk veel waarde aan betrokkenheid op de werkvloer, vrijheid van denken en stimuleren zelfstandigheid en ondernemerschap. Kortom, het beste van beide werelden. 

Er wordt bij Pieters echt geluisterd naar onze ambities en veel ruimte geboden voor ontwikkeling en eigen ideeën. Een aantal jaar geleden hadden een aantal collega’s en ik het idee om een afdeling innovatie binnen Pieters op te zetten, en die is er nu.

 Chris Bosveld | Constructeur & hoofd afdeling innovatie

Projectbezoek2.jpg

Wil je ook deel uitmaken van ons vakkundig team?

Enthousiast geworden? Meld je snel aan, en hopelijk zien we elkaar snel bij Pieters!