Pieters trotse sponsor van Surfkids

8 juni 2018

Surfkids is een online interactief platform inclusief een magazine dat elk kwartaal gratis aan kinderen in ziekenhuizen wordt aangeboden. Het magazine is gekoppeld aan de website en bevat voornamelijk educatieve, fun en informatieve content. Het magazine verschijnt viermaal per jaar en is gevuld worden met relevante thema’s zoals bijvoorbeeld Pasen, Zomervakantie, Halloween en Kerst. 

Om het magazine gratis aan te kunnen bieden is Pieters sponsor geworden. We vinden het belangrijk om bij te dragen aan de maatschappij.  

De bedrijven die meehelpen aan de realisatie van het magazine doneren indirect aan goede doelen, want een deel van de opbrengst gaat naar deze doelen. Ook krijgen de goede doelen ruimte in het magazine. Op deze manier hebben zij de mogelijkheid te laten zien wie zij zijn en waar ze voorstaan. 

Momenteel zijn er een drietal begunstigden aan Surfkids gebonden die een bijdrage zullen ontvangen per sponsorschap, namelijk: Make-a-Wish Nederland, Stichting Opkikker en Stichting Metakids.Terug naar het nieuwsoverzicht