Startsein voor het plaatsen van de iLofts gegeven

9 maart 2018

Laakhavens ligt in stadsdeel Laak. Dit voormalig haven- en industriegebied ligt direct achter station Hollands Spoor. Het gebied wordt aan 1 kant begrensd door de spoorlijn en aan de andere kant door het water van de Laak. 

Laakhaven West en Petroleumhaven veranderen de komende jaren in moderne, eigentijdse stadswijken waar mensen kunnen werken en wonen. De sfeer van de haven blijft behouden en er komen tussen de 1900 en 2100 woningen. En er is ruimte voor ongeveer 25.000 vierkante meter aan bedrijfsruimte, voor middelgrote en kleine bedrijven, dienstverlening en horeca.

Opdrachtgever Dutch Housing Company ontwikkelt en realiseert in samenwerking met architect Mulleners & Mulleners een nieuwbouwproject van 43 koopappartementen in Laakhaven-West van Den Haag. Stoer en eigenwijs, dat is wat iLofts te bieden heeft. Per dag worden vijf studio’s per vrachtwagen afgeleverd en groeit het gebouw letterlijk voor de ogen van de nieuwe bewoners. Volgende week begint de bouw, deze zomer al zullen de studio’s bewoonbaar zijn. Er komen in totaal 43 studio’s van elk circa 40 vierkante meter.

Het gebouw van vijf woonlagen is voorzien van een geweldig dakterras waar je kunt relaxen met je medebewoners en daarnaast biedt iLofts twee BMW i3 elektrische deelauto’s aan waar alle bewoners gebruik van mogen maken. De koopappartementen worden bij de fabriek van Ursem in Wognum geproduceerd. 

Pieters is constructeur van dit project, wat medio 2018 wordt  opgeleverd.

Bron: wonenindenhaag.nl

 

Beeldmateriaal: ilofts.nl


Terug naar het nieuwsoverzicht