Melchert na 25 jaar Pieters met pensioen

30 april 2020

Beste Pieters collega,

Vanaf 1 mei ga ik genieten van mijn pensioen. Nadat ik 25 jaar met veel plezier voor Pieters gewerkt heb, 11 april 65 ben geworden en na 41 jaar constructie-adviezen, is nu het moment aangebroken voor andere bezigheden. Mijn vrouw Elly en ik hebben een camper aangeschaft, waarmee we heerlijk willen gaan reizen. Daarnaast zijn er nog meer plannen met o.a. de kinderen en onze kleindochter.

Er was een afscheidssymposium gepland, maar helaas gaat dat niet door vanwege de corona maatregelen. Of we later in het jaar een moment met elkaar kunnen realiseren, kan ik nu niet zeggen. Het belangrijkste is dat iedereen gezond blijft.

Gelukkig blijf ik nog verbonden aan Pieters, zodat ik het adviseren nog niet helemaal los hoef te laten. Op alle vestigingen is er vandaag taart aanwezig voor de medewerkers die op kantoor zijn. Ik neem vandaag afscheid bij vestiging Haarlem, waarbij Paul Rijpstra en Jan Versteegen ook aanwezig zullen zijn.

Voor alle medewerkers van Pieters hoop ik dat zij in de Corona periode overeind blijven en over enige maanden met volle kracht weer vooruit kunnen. Alle medewerkers en partners dank voor de mooie samenwerking de afgelopen 25 jaar en alle goeds voor de toekomst.

Hartelijke groet,

Melchert LeguijtTerug naar het nieuwsoverzicht