Amvest is verhuisd naar kantoor op Zeeburgerkade

7 mei 2018

Amvest is per 1 mei verhuisd naar haar nieuwe kantoor aan de Zeeburgerkade op Cruquiuseiland in Amsterdam-Oost. Het nieuwe pand is ontworpen door Rietveld Architects. Pieters heeft in samenwerking met Hi-Con een prachtig trappenhuis gemaakt bij de hoofdentree.

“Amvest wordt pionier in eigen gebied”, aldus de ontwikkelaar-belegger. Amvest transformeert Cruquius, oorspronkelijk een Amsterdamse industriële zone, tot een woon-, werk- en recreatiegebied. De onderneming realiseert op het schiereiland circa 1.500 woningen en circa 14.000 m2 commercieel vastgoed.

Lange termijn
“Als grootste eigenaar in het gebied, herontwikkelen we Cruquius tot een nieuw stuk stad dat op lange termijn goed functioneert en rendeert”, zegt Wienke Bodewes, algemeen directeur van Amvest. “Met mooie gebouwen en aantrekkelijke, levendige openbare ruimtes.”

Voor medewerkers en omgeving
Rietveld Architects heeft een open en licht kantoorpand voor Amvest ontworpen. Om de communicatie te stimuleren, bevinden alle kantoren zich op dezelfde verdieping. Vergaderruimtes liggen op een tussenverdieping, makkelijk bereikbaar voor medewerkers en bezoekers.

Op de begane grond huisvest het pand een bistro, die tevens dienst doet als bedrijfsrestaurant voor werknemers en de locatie aantrekkelijkheid verschaft.

Pieters Bouwtechniek is constructeur voor verschillende projecten op Cruquiuseiland, te weten; Kop van Cruquius en Binnenbocht van Cruquius

 Terug naar het nieuwsoverzicht