Collega uitgelicht, Sander Postma, vestiging Zwolle

11 oktober 2019

Wat is jouw functie binnen Pieters?
Ik ben een modelleur.

Wat is je hobby?
Mijn hobby’s zijn sporten, ik boks al bijna 25 jaar samen met mijn vader en broer bij Boksvereniging Emmen. Ik vind het leuk om van de natuur te genieten, boeken lezen en gamen. En als laatst om te klussen aan mijn huis. Ik heb een oud huis gekocht waar heel veel aan moet gebeuren dus daar blijf je ook lekker mee bezig.

Met welk project ben je druk?
Momenteel ben ik met vier projecten druk bezig. 

  • De eerste is de uitbreiding van een papierfabriek in Loenen. De loods wordt tussen 4 bestaande loodsen gebouwd. We doen dit samen met Bessels architecten wat een nieuwe klant is en die samen werking gaat zeer goed (tenminste zo ervaar ik het). 
  • De tweede is het Kop Weespertrekvaart in Amsterdam. Dit is een appartementen complex die we realiseren samen met Vink Bouw en Marc Koehler architects.
  • De derde is ook een appartementen complex. Dit wordt gerealiseerd met Rijnboutt en de Maarsen groep. 
  • Het laatste project is Veld nieuw Delft. Dit zijn een 11-tal kavels waarvan wij 10 uitwerken. Het is samen werken met 6 verschillende opdrachtgevers om te zorgen dat alles wordt gerealiseerd. 

Waar ben je trots op?
Het meest trots ben ik toch wel op hoe wij met zijn allen samenwerken. We helpen elkaar waar nodig, kunnen met elkaar sparren voor ideeën en stellen bij alles de wil van de klant voorop.

Sander Postma
Uitbreiding papierfabriek, Loenen
Kop Weespertrekvaart, Amsterdam
Appartementencomplex met Rijnboutt en de Maarsen groep
Veld nieuw Delft, Delft


Terug naar het nieuwsoverzicht