Eerste paal danser Rotterdamse skyline

6 februari 2019

Vandaag ging de eerste paal voor CasaNova de grond in. Tijdloos en elegant als een danser speelt CasaNova een nieuwe, spraakmakende rol op het toneel van de Rotterdamse skyline. Deze woontoren krijgt met 35 verdiepingen een hoogte van circa 110 meter. De verwachting is dat het project in 2022 wordt opgeleverd.

De toren bestaat uit een onderbouw met daarin op de begane grond onder andere twee commerciële ruimtes, een chique residentiele entree. De verdiepingen 2 tot en met 4 bestaan uit Havenappartementen, individuele bergingen en een drielaagse parkeergarage. De toren begint op laag 7 en krijgt slechts drie hoogwaardig afgewerkte appartementen per verdieping. Hier zorgen licht, ruimtelijkheid en uitzicht voor een ongekende woonbeleving.

De woontorens CasaNova en The Muse vormen samen het nieuwe woongebied aan de kade van de historische Rotterdamse Wijnhaven. BARCODE Architects heeft beide gebouwen ontworpen als een eenheid met ieder een eigen unieke signatuur. De onderbouw van de beide torens zorgt voor een prachtig fundament, waaruit beide bijzondere torens oprijzen.

Een nieuw iconisch ensemble van internationale klasse in de wereldstad Rotterdam.

 Terug naar het nieuwsoverzicht