Kantoor Krinkels krijgt vorm

3 april 2018

Onze bouwtekeningen beginnen tot leven te komen! De contouren van de kantoorvleugels en de kelderbak lichten al een tipje van de sluier op van het schitterende ontwerp van Paul de Ruiter Architects. Een “O”-vormige verdiepingsvloer, die rondom ruim 5,5 meter uitkraagt over 12 betonkolommen, zal zowel de spreekwoordelijke als de letterlijke kroon op dit project vormen.

Wanneer het gebouw af is zal het in dienst treden als het nieuwe hoofdkantoor van Krinkels, een totaalaannemer op het gebied van Groen, Infra, Water en Sport. Hun bekendste werk is de realisatie van het MH17 monument nabij Schiphol.

Krinkels werkt graag aan een mooie, veilige, schone en groene leefomgeving. Dit voeren zij nu ook door in het nieuwe hoofdkantoor in Breda.

De buitenruimte wordt groen opgezet met zitplaatsen voor besprekingen en lunches in de buitenlucht. Ook de binnenruimte wordt groen ingericht voor een stressvrije omgeving waarin welzijn van de mens centraal staat. Het gebouw wordt voorzien van 80 werkplekken en zal onder andere het hoofdkantoor voor Krinkels en Mostert De Winter vormen.

 Terug naar het nieuwsoverzicht