Lezing Maria Genova

4 oktober 2021

Beste Pieters medewerker,
 
We willen bij Pieters meer aandacht en alertheid genereren op het gebied van ICT i.r.t. hacken, phishing-mails, etc. Op 7 oktober 2021 - 12:30 uur hebben we een lezing Maria Genova kunnen organiseren. 
 
Wie is Maria Genova?
Maria Genova, schrijfster en onderzoeksjournalist, werd na haar bestseller ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ één van de meest gevraagde vrouwelijke sprekers in Nederland op het gebied van privacy, identiteitsfraude en informatiebeveiliging. Haar praktische en interactieve lezingen trekken volle zalen. Door haar enthousiasme en passie voor het onderwerp, weet ze iedereen te overtuigen dat je serieus moet nadenken over de onderwerpen privacy en cybercrime en door middel van duidelijke voorbeelden laat ze ook zien hoe en waarom.
 
Komt een vrouw bij de h@cker
Ineens staan er tientallen gestolen auto’s op je naam, wordt je bankpas geblokkeerd en krijg je met deurwaarders te maken. De politie houdt je aan voor delicten die je niet gepleegd hebt. Welkom in de wereld van de identiteitsfraude. Het overkomt dagelijks honderden mensen. Je laat een kopie van je paspoort maken, je klinkt een linkje aan en dan ontdek je dat zulke onschuldige handelingen grote gevolgen hebben.

Heb je niets te verbergen? Valt bij jou niets te halen? Dat dachten de slachtoffers ook. In Komt een vrouw bij de hacker bewijst Maria Genova dat het weinig moeite kost om alles over jou te weten te komen en je gegevens te misbruiken. Maria Genova liet haar eigen computer hacken, met onthutsend resultaat.
 
Kortom deze online lezing speciaal voor Pieters wil je niet missen.
 
Accepteer alvast deze afspraak, zodat je zeker weet dat je dit niet gaat missen!!!


.Terug naar het nieuwsoverzicht