Nieuw pand St. Elisabeth feestelijk geopend

6 juni 2017

Op een zonovergoten vrijdag 2 juni is het nieuwe pand van St. Elisabeth in Doesburg, zorglocatie van Attent Zorg en Behandeling, feestelijk geopend.

Berend van der Ploeg, bestuurder, heette iedereen van harte welkom en gaf het woord aan Burgemeester Loes van der Meijs. De Burgemeester hield een toespraak waarin ze als eerste de bewoners van harte feliciteerde met het nieuwe St. Elisabeth. Een mooie zorglocatie met een rijke geschiedenis voor de stad Doesburg.  

De officiële openingshandeling is verricht door de commissaris van de Koning, Clemens Cornielje, samen met mevrouw Elisabeth Rhemref, een bewoner van St. Elisabeth. Zij onthulden een bankje met opschrift voor in de nieuw aangelegde tuin van St. Elisabeth. Tevens is het winnende kunstontwerp bekend gemaakt door Patries Giesberts, gebiedsmanager binnen Attent. Het winnende schilderij ‘Ouder worden is een levenskunst’ is gemaakt door Gea Corbeek. Zij kreeg een cheque van € 2000,- overhandigd.  

Pieters Bouwtechniek is trots om de constructeur te zijn van deze mooie zorglocatie. In St. Elisabeth wonen cliënten met een psychogeriatrische zorgvraag. De zorg en behandeling is gericht op het bieden van een veilige en beschermde woonomgeving. Er is op elke verdieping een sfeervol ingerichte huiskamer voor gezamenlijk gebruik met rondom zeven appartementen. 

 

 Terug naar het nieuwsoverzicht