Nieuwe medewerker vestiging Haarlem, Kennedy Rocha

11 oktober 2019

Afgelopen augustus is op vestiging Haarlem een nieuwe medewerker gestart, Kennedy Rocha. Hieronder een kort interview met Ken om hem iets beter te leren kennen.

Wat is jouw functie binnen Pieters?
Nadat ik mijn HTI opleidingen (Beton & Staal) vorig jaar had behaald, werd het na jarenlang te hebben getekend/gemodelleerd tijd om als constructeur aan de slag te gaan. Dankzij een gemeenschappelijk (oud)collega zijn er gesprekken gekomen en zit ik eindelijk bij Pieters Bouwtechniek als constructeur.

Hiervoor heb ik 4 jaar civiel 2D getekend bij Royal Haskoning (tegenwoordig Royal HaskoningDHV) en Bouwhuysch (project: Cadicom).

Daarna heb ik 4 jaar constructief bouwkundig gemodelleerd bij Berkhout Tros & Bloxz (gedetacheerd bij Bartels/Lievense & Bilfinger Tebodin).

Wat is je hobby?
Mijn hobby’s zijn voetballen (inmiddels gestopt), fitnessen, kizomba dansen en ik houd ervan om series/films te kijken ter ontspanning.

Met welk project ben je druk?
De grotere projecten waar ik momenteel aan werk zijn 44 app. Laurierhof te Aalsmeer & 42 app. De Graven Es te Oldenzaal. Beiden zijn appartementen blokken.

Waar ben je trots op?
Waar ik trots op ben is dat ik om de zaterdag naar school ging om mijn HTI opleidingen te behalen. Dit deed ik pas nadat ik reeds 4 jaar was afgestudeerd aan de Hogeschool Van Amsterdam. En dat ik daarnaast nog een fulltime baan had voetbalde. Het waren 3 uitdagende jaren.

Een doel die ik tijdens de hogeschool stelde was om projecten neer te zetten die je trots aan anderen kan tonen. Hieronder mijn grootste projecten die ik heb gemodelleerd en waar ik trots op ben. Deze projecten zijn/worden opgeleverd.

Kennedy Rocha
Houthavens Pier 2, Amsterdam
De Houtwachters, Haarlem
Heemsuite, Heemskerk
HaGa, Den Haag


Terug naar het nieuwsoverzicht