Persoonlijke ontwikkeling managementgebied

6 oktober 2016

Twee constructeurs van Pieters Bouwtechniek, Thijs van Schenk Brill en Youness Lyousoufi, volgen de BouwBrancheBrede Masterclass. Dit is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma van acht maanden dat bestaat uit een intensieve mix van praktijk en theorie, van training en opleiding, van hoofd, hart en handen. Op de site van VN Constructeurs verscheen een interview met Thijs van Schenk Brill waarin hij vertelt over het waarom en de inhoud van de masterclass.

Een alinea uit het bericht:
Om zijn kennis op het gebied van management voor zichzelf verder te ontwikkelen en verbreden, neemt hij deel aan de masterclass. Zo kan hij ook op dat vlak een meerwaarde leveren aan zijn eigen organisatie Pieters Bouwtechniek. Leiderschap, ketensamenwerking en je bedrijf en jezelf presenteren zijn onderwerpen die al uitgebreid aan de orde zijn gekomen. Via presentaties, gastcolleges, bedrijfsbezoeken en opdrachten wordt theorie aan praktijk gekoppeld. “Vooral de doe-opdrachten waar je uit je comfort-zone gehaald wordt, zijn de leukste onderdelen” aldus Thijs van Schenk Brill.

Door regelmatig deel te nemen aan trainingen en opleidingen, blijven wij onze kennis en expertise uitbreiden en verdiepen én weten we wat er binnen de markt speelt.

In onderstaande video over de BBB Masterclass komen onder meer Thijs van Schenk Brill en Youness Lyousoufi aan het woord.Terug naar het nieuwsoverzicht