Pieters aanwezig tijdens de Dag van de Bouw

20 juni 2019

Dit jaar heeft Pieters wederom actief bijgedragen aan de Dag van de Bouw op 15 juni 2019. Bedrijven uit de bouw en infra stellen projecten in heel Nederland open voor publiek, waaronder het kantoor aan de Fellenoord in Eindhoven en AFAS Experience Center te Leusden. Bij deze twee projecten waren medewerkers van Pieters aanwezig om bezoekers te vertellen over de constructie van de gebouwen. 

Fellenoord
Fellenoord is een uniek project in Eindhoven en wordt gerealiseerd door Bouwbedrijf Jongen. Tijdens de dag van de bouw op zaterdag 15 juni bezochten zo’n 200 enthousiaste bezoekers de bouwplaats van de Fellenoord. Verschillende bouwpartners en adviseurs waren aanwezig om de bezoekers te informeren en projectweetjes te delen over het duurzame en innovatieve gebouw.

AFAS
In Leusden wordt het nieuwe AFAS Experience Center gerealiseerd. De naam zegt het al; beleving staat centraal in het ontwerp van dit state-of-the-art-complex. Wanneer je Leusden inrijdt zijn de drie grote groengele kranen niet te missen. Het is een grote bouwplaats met een complex dat bestaat uit een hoofdgebouw, tussengebouwen, een restaurant, een theater en een ondergrondse parkeergarage. Al deze gebouwen staan met elkaar in verbinding. Rondom legt Dura Vermeer Infra Hengelo een parkachtige tuin aan, inclusief een grote waterpartij en een heuvel waar mensen op kunnen zitten. De ondergrondse parkeergarage telt twee lagen en biedt plek aan 760 auto’s.

Dura Vermeer Bouw Hengelo liet onderstaande video maken bij AFAS.

AFAS, Leusden
AFAS, Leusden
AFAS, Leusden
AFAS, Leusden
Fellenoord, Eindhoven


Terug naar het nieuwsoverzicht