Pieters onderdeel van co-makership HoogWonen

5 september 2017

31 augustus heeft Pieters Bouwtechniek mede ondertekend aan de samenwerkingsovereenkomst met Trebbe en 16 co-makers. De formalisering van de samenwerking vond plaats op het Trebbe HoogWonen project 108 appartementen Blokhoeve Nieuwegein. De samenwerkingsovereenkomst houdt in dat deze co-makers samen werken voor alle projecten die gebaseerd zijn op het woonconcept HoogWonen van Trebbe.

Co-makership; kwaliteit, optimalisatie en efficiëntie
Het voornaamste doel van deze samenwerking is de kwaliteit van de gebouwen niet alleen te waarborgen, maar ook voortdurend te optimaliseren. Tegelijk is efficiënter werken een doel dat wordt nagestreefd. Met als resultaat een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Het motto daarbij is: Bouwen met passie, wonen met plezier!

Stevige basis
HoogWonen is het concept voor gestapelde woningbouw en biedt in de basis een compleet appartementencomplex. Betaalbaarheid, flexibiliteit en kwaliteit gaan bij HoogWonen hand in hand. Trebbe startte in begin 2016 met de verdere uitontwikkeling van het concept. Inmiddels is HoogWonen volledig uitgewerkt in twee verschillende types; galerijontsluiting en centrale ontsluiting, inclusief verschillende afwerkingsniveaus en duurzaamheidsscenario’s. “Dat we anderhalf jaar nadat we zijn gestart met de uitontwikkeling van HoogWonen deze mijlpaal hebben behaald, stemt mij bijzonder trots”, vertelt Rob van der Jagt, directeur Trebbe West. "Ik ben ervan overtuigd dat we met deze zeventien zorgvuldig geselecteerde partijen een stevige basis voor HoogWonen hebben gelegd.”

Lees hier het persbericht.

Onthulling bouwdoek
Ondertekening HoogWonen Trebbe
Het project HoogWonen


Terug naar het nieuwsoverzicht