Pieters constructeur van mozzarella kaasmakerij

27 maart 2018

Royal A-ware is een oer-Hollands familiebedrijf met passie voor food. Ze willen klanten optimaal tot dienst zijn. Dit doen ze door dienstverlening op maat te leveren. Dienstverlening van de hoogste kwaliteit, oftewel A-kwaliteit. 

Zij streven continu naar verbetering en innovatie. Zo blijven zij optimaal aansluiten op de wensen van de klanten en de ontwikkelingen in de markt. 

Om hier aan te blijven voldoen heeft Royal A-ware opdracht gegeven om een mozzarella kaasmakerij te bouwen in Heerenveen. De mozzarella zal met name worden afgezet op internationale groeimarkten. 

Het is de verwachting dat de fabriek begin 2020 gereed zal zijn. Dit is de eerste mozzarella kaasmakerij in Nederland op deze schaal met een aanvangscapaciteit van 45.000 ton.

Efficiënte en duurzame ketens
Jan Anker, CEO Royal A-ware: ‘Met de nieuwbouw van deze fabriek zet Royal A-ware opnieuw een stap in de realisatie van de strategie om samen met ketenpartners korte, efficiënte en duurzame ketens te bouwen om zo haar klanten een volledig assortiment aan te bieden. Hiermee krijgen we tevens toegang tot internationale groeimarkten’.

Pieters is als constructeur betrokken in het ontwerp-/bouwteam van dit prestigieuze project, waarmee Heerenveen het zuivelcentrum van Nederland wordt.

 Terug naar het nieuwsoverzicht