Pieters per 1 oktober 2021 ook in Eindhoven gevestigd

11 juli 2021

Pieters Bouwtechniek opent per 1 oktober haar deuren in Eindhoven. Met deze nieuwe vestiging creëert Pieters meer flexibiliteit en is zij nog dichter bij haar opdrachtgevers aanwezig.

Eindhoven is een broedplaats voor innovaties. Duizenden studenten, onderzoekers, instellingen en bedrijven werken elke dag samen om tot nieuwe ontwikkelingen te komen. Dit alles is verpakt in de naam Brainport Eindhoven. Eindhoven en de regio zijn volop in ontwikkeling, Pieters Bouwtechniek wil daar graag haar bijdrage aan leveren.

Pieters Eindhoven gaat zich vestigen aan de Dommelstraat 11, 5611 CJ Eindhoven. Deze locatie ligt in het hart van Eindhoven, op een steenworp afstand van het centraal station, goed bereikbaar met eigen vervoer en met goede parkeermogelijkheden in de nabijheid.

Pieters Bouwtechniek is een toonaangevend en onderscheidend onafhankelijk ingenieursbureau in constructieadvies. Toonaangevend vanwege onze deskundigheid en onderscheidend door onze proactieve aanpak en werkwijze. Uitgangspunt is een veilig, functioneel en integraal ontwerp dat leidt tot een gebouw dat maximaal voldoet aan de eisen en wensen van opdrachtgever en gebruiker. Wij werken aan diverse opdrachten van universiteiten, onderzoeksinstituten, architecten, gemeenten, woningbouwverenigingen, ontwikkelende aannemers, particulieren en projectontwikkelaars, zijn actief betrokken en adviseren de opdrachtgever vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering.

Met het toevoegen van een vestiging in Eindhoven is Pieters op zes locaties in Nederland gevestigd. Pieters Bouwtechniek is ook gevestigd in Amsterdam, Haarlem, Delft, Utrecht en Zwolle. Met meerdere vestigingen en meer dan 150 ontwerpers, constructeurs, projectleiders en BIM-modelleurs behoort Pieters tot de grootste onafhankelijke constructieadviesbureaus van Nederland. Maar omdat we regionaal gevestigd zijn, kunnen klanten gewoon bij ons binnenlopen voor advies en is de bouwplaats altijd in de buurt.

Wil je ook onderdeel uitmaken van ons nieuwe kantoor in Eindhoven, dan zijn we altijd op zoek naar jou! Kijk op pietersbouwtechniek.nl/carriere of neem contact op met Walther Plönes voor de mogelijkheden: wplones@pieters.net

Beeldmateriaal: Bossers & Fitters Bedrijfshuisvesting


Terug naar het nieuwsoverzicht