Pietersnet is live!!

10 september 2021

Per vandaag is Pietersnet online! Ter ere hiervan ontvangen jullie een kleine attentie op je bureau.

Pietersnet is een intranet waarop we informatie kunnen delen, nieuwsberichten zullen plaatsen en een plek waar we gemakkelijk contact met elkaar kunnen onderhouden door middel van het sociale netwerk Yammer. We hebben naast Pietersnet een Onboarding website ontwikkeld, hierop kun je alle HR documenten vinden. Denk hierbij aan de CAO, regels rondom Thuiswerken en het functiehuis. De Pre-onboarding is een deel van Pietersnet waar potentieel nieuwe medewerkers informatie kunnen vinden over Pieters. Ook is er een Kennisbank waar veel handige informatie op te vinden is.

We willen je vragen vooral veel gebruik te maken van het sociale netwerk, om zo de verbinding tussen de medewerkers en de vestigingen te optimaliseren. We maken hiervoor gebruik van Microsoft Yammer. We hebben 3 sociale omgevingen, te weten een algemeen kanaal (‘Pieters koffiepraat’), een forum voor constructeurs, en een voor modelleurs. De Pieters koffiepraat is voor laagdrempelige nieuwtjes voor wanneer je bijvoorbeeld toevallig langs een leuk project loopt, of over je vakantie :) (koffiepraat dus!). De forums voor modelleurs en constructeurs zijn vraagbaken voor de verschillende disciplines. Gebruik deze dus ook echt inhoudelijke constructie- en modelleervragen of opmerkingen. Hiermee bouwen we een waardevol archief aan informatie op die we voor de hele organisatie kunnen gebruiken!

Pietersnet is een mooie stap naar (nog) meer verbinding tussen de medewerkers en naar toegankelijke en overzichtelijke kennisdeling.

Pietersnet bereik je via https://pietersbouwtechniek.sharepoint.com/sites/pietersnet

Een eerste nieuwsbericht op Pietersnet met wat meer info over het gebruik van Pietersnet, vind je op de homepage van Pietersnet, en hier.

Mocht je nog zaken missen op Pietersnet, laat het ons (via Patricia / Sylvia) vooral weten!

 Terug naar het nieuwsoverzicht