Start bouw New Raqtan Dammam KSA

29 mei 2017

De bouw van de nieuwe bedrijfshal met kantoor en showroom van Raqtan Industries is gestart. Hein Brakel was namens Pieters aanwezig bij de eerste bouwvergadering. Het gebouw komt te staan in de 2e Industrial City van Al Khobar, in Saoedi-Arabië. De omvang van dit project is 16.400m2. Er wordt een Productiehal, Kantoor, Showroom en inpandige Parkeergarage gerealiseerd.

Samen met Rempt van der Donk Architecten BNA BV en Boink adviseurs voor de technische installaties hebben we een state of the art gebouw ontworpen, waarbij Pieters tekende voor de constructies. Het gebouw gebruikt vrijwel geen energie en is oa. voorzien van driedubbel glas en zonnepanelen. Het water van de sprinklerkelder wordt benut als warmte/koude opslag.  

Sinds de oprichting in 1976 is Raqtan uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van het ontwikkelen van keuken benodigdheden voor commercieel gebruik. Raqtan heeft de toenemende behoeften en eisen van de klanten van de Food Service Industrie beantwoordt door innovatieve oplossingen te leveren. Bij Raqtan zijn ze trots op het leveren van state-of-the-art ontworpen keukens en foodservice apparatuur aan een brede klantenkring. Zij zien hun gebouw dan ook als een onlosmakelijk onderdeel van hun corporate branding. 

 

 

 Terug naar het nieuwsoverzicht