Paul Hooijschuur

Een open instelling. Goed luisteren. Echt meedenken met de opdrachtgever. Dat zorgt ervoor dat ing. P.G. (Paul) Hooijschuur zijn projecten altijd afsluit met een tevreden klant.

Sinds 1994 is hij werkzaam bij Pieters Bouwtechniek.  Inmiddels is hij vestigingsdirecteur in Haarlem. Ook is Paul nog steeds constructief ontwerper, zoals alle leidinggevenden bij Pieters, en BIM-coördinator. Direct contact met de uitvoering is een absolute voorwaarde om als ontwerper goed te functioneren, vindt hij. De vakkundigheid en open sfeer die bij Pieters Bouwtechniek heerst, ervaart hij als zeer positief. Er wordt veel gespard: afstemming is essentieel.

De diversiteit in de projecten maakt het werk afwisselend. Daarnaast geeft utiliteitsbouw Paul extra inspiratie. Het is een uitdaging om de puzzel van een gecombineerd project op te lossen. Zoals bij het Mövenpick Hotel in Amsterdam, waar de functies van een parkeergarage, een keerlus van een busterminal, vergaderzalen, kantoren en beddenhuis in één gebouw samenkomen.

Expertises van Paul: prefab beton, bouwputten en kelders en schaderapportages.

Duurzaamheid in ondernemen, in bouwen én in klantrelaties staan bij Paul voorop. En afspraken nakomen: ‘Doen wat je zegt’.

phooijschuur@pieters.net www.linkedin.com

Terug naar het overzicht