Rob Doomen

Open en eerlijk. Energiek. Die eigenschappen horen bij ir. R.M.J. (Rob) Doomen. Rob startte in 2003 bij Pieters Bouwtechniek in Delft. Hij is directielid en sinds 2010 ook partner, maar bovenal is hij constructief adviseur. Aandacht en diepgang staan centraal in zijn constructieadviezen. Zijn actieve rol als adviseur wordt door klanten gewaardeerd.

De combinatie van een introverte technicus en de menselijke kant als manager zorgen ervoor dat hij goed is in wat hij doet. Rob ziet het als een uitdaging om complexe constructies op een begrijpelijke manier uit te leggen aan mensen zonder technische achtergrond.

Rob is een allrounder. Zijn enthousiasme komt naar boven bij het uitdenken van constructieontwerpen. Dit in intensieve samenwerking met andere disciplines, met als gezamenlijk doel een goed, maar absoluut ook een mooi gebouw. Hij is van mening dat een positieve sfeer binnen een ontwerpteam het resultaat ten goede komt. Het is daarbij belangrijk dat collega’s in de branche elkaar een goed resultaat gunnen.

Bij Pieters heeft hij de mogelijkheid om gedurfde constructies te ontwerpen, om vernieuwend bezig te zijn. Volgens eigen zeggen krijgt hij ‘een kick van bijzondere constructies’.

Robs motto: altijd volledige inzet geven voor een goed en mooi gebouw!

rdoomen@pieters.net www.linkedin.com

Terug naar het overzicht