Robin Schipper

Creatief in het bedenken van oplossingen. Dat is een eigenschap die ing. R. (Robin) Schipper MBA uitstekend van pas komt in het constructievak. Sinds 2010 is hij in dienst bij Pieters Bouwtechniek als vestigingsleider van de vestiging Utrecht.

De kracht van de organisatie komt uit de techniek, aldus Robin. Om bij Pieters te werken, moet je inhoudelijk competent zijn. Het kennisniveau ligt zeer hoog; Pieters is een van de ‘eredivisiespelers’ binnen de constructietechniek. Met meerdere vestigingen kan de organisatie snel en flexibel reageren op de vraag van de opdrachtgever.

De creativiteit en de manier van oplossen van ‘Pietersmensen’ sluit goed aan bij wat de klanten willen. De klantwens analyseren, daar ligt de nadruk. Robins sterke inlevingsvermogen levert regelmatig verraste reacties van klanten op: ‘Een constructeur die meedenkt!’.

Zijn visie: de constructie is een belangrijk onderdeel van een gebouw of kunstwerk. Het vroegtijdig inschakelen van een constructeur levert een economisch ontwerp op. Dat wordt met het oog op duurzaamheid én maatschappelijke verantwoording in de toekomst steeds belangrijker.

rschipper@pieters.net www.linkedin.com

Terug naar het overzicht