Simon Snoek

Ing. S.A. (Simon) Snoek is in 2002 begonnen als constructeur binnen Pieters Bouwtechniek. Simon is doorgegroeid tot vestigingsdirecteur in Amsterdam. Daarnaast stuurt Simon tezamen met Paul Rijpstra ook Pieters Bouwkunde aan.

In zijn rol als vestigingsdirecteur vindt hij een goede werksfeer van groot belang. Het is voor hem een uitdaging om samen met zijn medewerkers altijd te willen ontwikkelen en verder te groeien binnen het vakgebied.

Simon is een echt allrounder, die veel ervaring heeft met de verschillende expertises, zoals kantoren/ scholen/ woningbouw en parkeergarages. Simon heeft een voorkeur voor staalconstructies omdat de mogelijkheden van het materiaal legio zijn. Het is licht, je kunt er gedurfde vormen mee maken, je kunt er ‘slank’ en bovendien duurzaam mee construeren.

Zijn kennis gaat – zoals bij alle Pietersmensen – veel verder dan zijn eigen discipline. Opdrachtgevers vinden het prettig als je over je eigen vakgebied heen kunt kijken. Meer bieden dan alleen constructies.

Zijn uitgangspunt is ‘van werk, werk maken’: kwalitatief hoogstaand advies en een goede service zijn het visitekaartje van het bedrijf. Als je dát levert, komen opdrachtgevers en architecten bij je terug.

ssnoek@pieters.net www.linkedin.com

Terug naar het overzicht