Hotel BOAT & CO opgeleverd

8 augustus 2019

Op 17 juli 2019 is het hotel BOAT & CO in de Houthaven te Amsterdam, opgeleverd aan de huurder. Het hotel is voorzien van 82 ruime hotelappartementen, ondersteunende hotelfuncties zoals een luxe spa, een gym, een uitnodigende loungebar en restaurant met terras.18 juli is de inhuizing gestart en wordt de laatste hand gelegd aan de afbouw van het horeca gedeelte. De opening van het hotel staat gepland voor oktober 2019.

BOAT&CO biedt een vernieuwend hotelconcept met ruime hotelappartementen, waarbij een goede verbinding wordt gemaakt met de geschiedenis van de buurt. Denk aan het oude havenkarakter en de Amsterdamse School. De doelgroep van het hotel is de Young Dynamic Urban Professional. In het hotel komt ook een spa/fitness en zwembad. Onderdeel van dit hotelconcept is een uitnodigende horecagelegenheid voor zowel bewoners als bezoekers van de Houthaven en het hotel.

Het centrale gedeelte van het gebouw is het hoge atrium waar de lobby, receptie, delicatessenzaken en een bar aanwezig zijn. Op de begane grond is verder een restaurant en lounge ruimte te vinden. In de parkeerkelder is ruimte voor 48 parkeerplaatsen. Dit brengt de totale ontwikkeling op 7.800 vierkante meter bruto vloer oppervlak.

Hotel Boat&Co is een ontwikkeling van IQNN Development, Vink Bouw en City ID.

Beeldmateriaal: Vink Bouw
Beeldmateriaal: Vink Bouw, Jacq Roos Fotografie
Beeldmateriaal: IQNN Development, Jacq Roos Fotografie


Terug naar het nieuwsoverzicht