Nieuw Delftse Poort opgeleverd

13 juli 2023

In het hart van Delft is Nieuw Delftse Poort opgeleverd, naar ontwerp van Studio Huijgens. Nieuw Delftse Poort is een appartementencomplex met een mooie ligging aan zowel de Nieuwe Gracht als het Van Leeuwenhoekpark. Station Delft, busstations en de historische binnenstad bevinden zich op loopafstand.

Het bouwplan omvat ongeveer 12 eenheden, met op de begane grond ruimte voor een bedrijfsruimte en op de bel-etage en 1e verdieping mogelijkheden voor uitbreiding of wonen. Daarnaast zijn de appartementen levensloopbestendig en worden ze voorzien van collectieve en duurzame installaties voor verwarming en koeling.

Onderin is een goed bereikbare fietsenberging beschikbaar, en ook realiseert de gemeente een collectieve parkeergarage waar bewoners en gebruikers een parkeerplaats kunnen kopen.

Daarnaast werkt de gemeente aan een mobiliteitshub met elektrische deelauto's, deelfietsen en deelbakfietsen. Dit biedt de toekomstige bewoners de mogelijkheid om op een duurzame en flexibele manier te reizen.

De gebouwindeling is flexibel, zodat bewoners zelf de grootte van hun appartement kunnen bepalen. De appartementen variëren in afmetingen, met mogelijkheid voor twee of drie appartementen per verdieping, en bieden ruimtes van 75 tot 165 m².

Nieuw Delftse Poort is een luxueuze en duurzame woonomgeving, waar comfort en stijl samenkomen.

Het dak ligt vol met zonnepanelen
Het dak met groen en zonnepanelen


Terug naar het nieuwsoverzicht