Ycha van Diermen

Bescheiden, doortastend, gedreven en met een open houding. Dat kenmerkt ir. Y. (Ycha) van Diermen, sinds 2005 werkzaam bij Pieters. Zijn eigenschappen zorgen ervoor dat iets voor Ycha pas onmogelijk is als dat écht bewezen is. Tot die tijd zijn er allerlei opties om een project te realiseren.

Iets bouwen. Dat is waar het Ycha om te doen is. In zijn tijd als constructeur en projectleider ging dat vooral om gebouwen. En sinds zijn aantreden als vestigingsdirecteur in september 2016 ook om het bouwen van een organisatie.

Sterk aan Pieters Bouwtechniek vindt hij de oplossingsgerichtheid waarmee de organisatie is doorspekt. Een mentaliteit die Ycha zelf ook eigen is. Geen hang naar standaarden, maar wensen van architecten en opdrachtgevers constructief haalbaar maken, binnen de budgettaire kaders.

De open cultuur die hij kent van Pieters Bouwtechniek is voor hem een pre. Hij gelooft erin dat vooral die cultuur mensen in staat stelt veel plezier te ervaren in hun vak en grote stappen te zetten in hun ontwikkeling.

Ycha is een allrounder met veel ervaring in renovaties – binnen dat soort projecten moet je nu eenmaal roeien met de riemen die je hebt. Grondig nadenken over de sloop- en bouwvolgorde is daarbij essentieel. Complexe opgaven maken het voor hem extra interessant en leuk.

yvandiermen@pieters.net www.linkedin.com

Terug naar het overzicht