Pieters Bouwtechniek | Constructeur | Eindhoven

Pieters Bouwtechniek is een gerenommeerd ingenieursbureau dat zich specialiseert in het ontwerpen van constructies voor bouwprojecten. Wij zijn het constructieadviesbureau voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige constructieve ontwerpen, voor zowel particuliere opdrachtgevers als zakelijke klanten. De vestiging in Eindhoven bevindt zich op een centrale locatie aan de Dommelstraat 11, op een steenworp afstand van het centraal station en is gemakkelijk bereikbaar met de auto.

Adres

Dommelstraat 11
5611 CJ Eindhoven

Tel.: 040-3038820
E-mail: info.eindhoven@pieters.net
KvK: 83534601

Diensten

Pieters Bouwtechniek geeft constructieadvies en richt zich hierbij op diverse sectoren, waaronder de woningbouw, utiliteitsbouw, industrie en infrastructuur.  Pieters biedt  onder meer de volgende diensten:

Ontwerpen, berekenen en tekenen van constructies

Bij Pieters richten we ons op het ontwerpen, berekenen en tekenen van constructies met als doel het realiseren van een optimale en veilige constructie die voldoet aan de eisen en wensen van onze klanten. We streven naar een combinatie van esthetiek en duurzaamheid in onze ontwerpen. We beschikken over specialistische kennis en expertise op het gebied van bijzondere constructies, zoals monumentale gebouwen, industriële complexen en infrastructurele projecten. 

Innovatieve oplossingen

Naast het uitvoeren van standaard engineeringprojecten, voeren we ook studies uit om innovatieve oplossingen en verbeteringen te vinden voor constructieve uitdagingen en verbeteringen van onze eigen werkmethoden. We streven ernaar om altijd voorop te lopen op het gebied van constructietechnologieën en -methoden.

Reken- en tekenwerk voor de toeleverende industrie en aannemer

Pieters voert detailengineering en -uitwerking uit tot werkplaatstekeningen voor prefab betonconstructies en staalconstructies. We leveren ook engineeringdiensten en -coördinatie voor aannemers in Nederland. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we de juiste expertise hebben om complexe projecten tot een succesvol einde te brengen.

Second opinions en risicobeheersing

We bieden ook second opinions aan over ontwerpen, berekeningen en rapporten van derden om te helpen bij risicobeheersing en de kans op fouten aanzienlijk te verkleinen. Dit is vooral belangrijk voor projecten waarbij de veiligheid van mensen in het geding is.

Haalbaarheidsstudies, bestekken en begrotingen

Bij Pieters hebben we ervaring met haalbaarheidsstudies en kunnen we bestekken en begrotingen opstellen en begeleiding bieden bij de bouw en het toezicht. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om onze klanten te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen en bij te dragen aan het succes van hun projecten.

Kort samengevat biedt Pieters Bouwtechniek in Eindhoven een breed scala aan constructieve diensten, variërend van ontwerp en advies tot risicobeheersing.

Een compleet overzicht van onze diensten staat op de pagina Diensten.

Kantoor Eindhoven

Vestiging-Eindhoven.jpg

Hier kunt u ons vinden

Contactpersoon

Walter Plönes.jpg       Walther Plönes
       E-mail: wplones@pieters.net
       Tel:  030 282 94 53 (direct)

Selectie projecten

The-Minister.jpg    NL21-017-01-Reshape-De-Terp-Rihswijk-EXT04-v06-cropped-nieuw.jpg    Noordeloos_Noorderhuis_196A7196.jpg    NOAHH_Theater-aan-de-Parade-View-02-facade_PUBLICATION_04_Final.jpg    Zwembad Den Ekkerman Veldhoven (3).jpg
The Minister, Rijswijk                                  Hof van Rijswijk (De Terp), Rijswijk     Het Noorderhuis, Noorderloos              Theater aan de Parade, Den Bosch   Zwembad Den Ekkerman, Veldhoven
Beeld: Amber Heij                                          Beeld: TconcepT                                             Beeld: Schilt bedrijven                                Beeld: NOAHH | Network Oriented     Beeld: Petra Appelhof
                                                                                                                                                                                                                                             Architecture                                          

Contact Pieters Bouwtechniek Eindhoven

Heeft u vragen? Hieronder kunt u ons contactformulier invullen. We nemen vervolgens z.s.m. contact met u op over uw vraag.

*
*
*
*