Buiksloterham Kavel 21F


Betrokken partijen

Constructie adviseur:

Pieters Bouwtechniek

Opdrachtgever:

Vink Bouw Nieuwkoop

Architect:

Atelier PUUUR

Bouwkundig adviseur:

Pieters Bouwkunde

Projectdata

Start ontwerp - Oplevering:

2010 - 2016

Omvang:

7000 m2 BVO

Locatie:

Amsterdam

Beeldmateriaal:

Luuk Kramer

Het project Kavel 21F is een woongebouw in Buiksloterham, Amsterdam Noord met 32 luxe appartementen. 

Het woongebouw beschikt over zeven woonlagen, waarbij de bovenste verdiepingen prachtig uitzicht hebben op het IJ en over Amsterdam. Op het dak bevindt zich een heerlijk groot dakterras op 30 meter hoogte met een panoramisch uitzicht.

Elke woning beschikt over een ruime privé-buitenruimte. De appartementen hebben een groot zonnig balkon, de grondgebonden woningen hebben een dakterras en een privé-tuin in het binnengebied, hier is ruimte gereserveerd voor bomen in bakken. De riante balkons aan de zuidzijde zorgen voor een fantastisch uitzicht richting het IJ, ze zijn op de zon georiënteerd.

Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming en ook vloerkoeling voor maximaal comfort. De woningen zijn voorzien van een basis domotica die uitgebreid kan worden naar wens. Zo kun je bijvoorbeeld de videofoon bedienen via je telefoon of iPad! De warmtepomp en de pv panelen op het dak leveren eigen energie en zorgen voor lage energielasten. Bewoners parkeren hun auto in de eigen parkeergarage, gelegen onder het gebouw.

De Architect schreef een interessant artikel  over het project.

Bron: Vink Bouw